Kladdkaka utan socker och kolhydrater!

Publicerat: juli 26, 2012 i Recept

20120726-164631.jpg
Bakning idag igen. Idag testade jag en nyttigare variant på kladdkaka. Så gott! Kommer göra detta fler gånger!

3st ägg
1.25 dl sukrin (sötningsmedel)

0,5tsk vaniljsocker
0,5msk fiberhusk
3msk kakao

100g smält smör.

Smält smör och låt svalna.
Vispa ägg och sukrin.
Vispa ner allt och låt svälla 10 min.

200grader i 10 min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s