Tokmamman biktar sig del 4 – Fy fasiken vad arg jag varit!!

Publicerat: februari 27, 2011 i Allmänt, Bikten

God kväll.
Här kommer ett till super ärligt inlägg.

Idag har jag varit fly förbannad! på vad? Ingen aning. Jag var bara vansinnig på allt och alla. Grejen är att jag blir inte arg. Sur, tjurig, grinig, ledsen men inte arg. Det ska till mycket för att jag ska bli arg.

Jag minns när jag var 14år. Min pojkvän gjorde slut och jag blev helt förkrossad. Jag grät och grät och helt plötsligt blev jag så himla ilsken. Ingen aning om varför. Sminkade mig hårt (Läs: överdrev med kajalen) och tog min nalle (??) och gick ut. Gick mot sjön lämnade nallen och skorna och hoppade i. Simmade och simmade sen när jag blev fysiskt trött då släppte ilskan.

Det är över 10 år sedan jag varit så arg men idag kom det. Fy fasiken. Ingen bra mamma kan jag ju lungt säga. Lämnade hemmet för en prommis. Hade mobilen med så jag öste med musik. Kände dock att min vanliga runda inte skulle räcka till så jag vek av mot skogen. Nytt personligt rekord på min skogsrunda med hela 30 min! Ni kan ju gissa vilken tempo jag hade.

Jag fattar inte vad det var som fick mig att bli så arg. Kanske har samlats på under några år som behövde komma ut? Ingen aning men den intensiva rundan fick mitt humör att lugna sig.

Nu ska jag & min älskade njuta av Wilmas & västerbottenost. Mums!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s