Vinnaren av mini tävlingen + era tips!

Publicerat: april 7, 2011 i Tävling

Här kommer era super bra tips:

Malin: Ett superbra tips är att om man har någon fläck som inte går bort t.ex. gräsfläckar, sylt fläckar mm så är det bara att använda tandkräm. Lägg en liten klump med tandkräm över fläcken så är den som bortblåst!

Ett till tips är om man kanske inte orkar stryka sina kläder, eller kanske är rädd för att ta sönder någon fin blus eller något (jag gjorde det en gång haha!) då är det bara att hänga upp den i duschen och spola lite varmvatten så kommer ångan att göra kläderna raka och fina igen.

Ett till tips är att inte hänga upp stickade kläder, t.ex. stora mysiga stickade koftor osv. för att då sitter de inte lika bra, så sådana tröjor/koftor ska man helst lägg på något plant.

I Min Lilla Värld: Ett tips när man har avokado i salladen: Den blir lätt brun om den står i kylen för länge. Låt kärnan ligga med i salladen så håller den sig fräsch!

Me and my baby dolls:Phew, jag har många! Men när det gäller barn- Ta allt med en nypa salt. Köp inte skötbord eller badbalja till bebisen, det klarar man sig galant utan. Köp en nappflaska med nomn-dripp så slipper ni välling i sängen och byta lakan stup i kvarten 😉 heheh…

Sara: Jag har ett tips gällande blöjbarn och bajsblöjor.. Som alla föräldrar vet luktar det inte godis med bajsblöjor och det kan lätt börja lukta i badrummet eller vart man nu väljer att slänga bajsblöjorna.

Jag använde mig av sånna där påsar som finns i frukt&grönt i matbutiker, jag köpte alltid en rulle därifrån (här i Umeå får man göra det i alla fall), la bajsblöjan där, knöt ihop och la ut på bron. En hel sån där rulle betalade jag bara ca 30:- för och dom räcker i eeeeeevigheter! Otroligt prisvärt 🙂

På så sätt slipper men den där frätande bajslukten i sitt hem, det är mitt tips.

Alexandra: Om man spiller rödvin kan man ta fil på så försvinner dom bättre! Nästan på en gång.
oj vad jag var dålig med att sitta inne på bra trix 😉

moster the one and only:
Nina Yunkers bästa råd (bok),över 1600 tips och knep som underlättar vardagslivet, 🙂

Anna: Oj, vad svårt! Rent spontant kommer jag att tänka på hur bra det är att ha en sprayflaska med vatten + såpa. Snabbt och enkelt om det sker olyckor efter bebisen eller om man snabbt ska torka av fläckiga golv, på ytor i kök och badrum. Miljövänligt och luktar alltid gott!

Aina: Ett litet tips för att få bort djurhår från tyger, tex soffan är att sätta på sig diskhandskar av gummi för att få bort hår. Dra eller svep med händerna över tyget så följer hårstråna med, om du fortsätter en stund har du till slut samlat håret i en liten boll som enkelt kan kastas i soporna. Väldigt enkelt och smidigt!

Betts: Till sår på munnen och andra små sår; Köp bivaxcreme från Mary kay.
Helt underbar.

& Vinnaren är: Aina.
Kontakta mig på anna_enbuske@hotmail.com med namn och adress så får du en liten present hemskickad 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s